АКТИВИРАНА ОФЕРТА БЪРЗА ДОСТАВКА

BioBeastBaby® 2.0 

Подобреното природно средство, което увеличава шанса за забременяване с 89% Клинично доказано за жени на всякаква възраст

Открийте радостта от това да станете майка с помощта на един обикновен ЛУБРИКАНТ, без скъпи тестове и опасни процедури. Разберете, че много жени са разрешили това бързо!

Нашата 90-дневна гаранция “Действа или е безплатно!” означава, че можете да изпробвате BioBeastBaby напълно спокойно, знаейки, че ще получите резултатите, за които говорим. Знаем, че ще се убедите в неговата ефективност само след като го изпробвате. Затова искаме да се чувствате напълно комфортно, като направите поръчката си днес, знаейки, че няма да рискувате да загубите нито една стотинка.

Често, когато се търси бременност, не се мисли за проблема, който възниква, когато се търси второ бебе, което често не идва. BioBeastBaby® покрива всички нужди и подготвя за плодородие, дори ако възрастта на жената вече не е “зелена”.

Клинично тестваният BioBeastBaby® е тестван в продължение на 35 години и е единственият с безброй успешни примери. Обичан и препоръчван от известни гинеколози като покойния професор С. Антиноро, известен с това, че е раждал жени над 60 години!

 

АКТИВИРАНА ОФЕРТА 2024

Последни налични бройки със 70%

Поради многобройните заявки офертата е почти изчерпана, побързайте да попълните формуляра, преди да изтече!

НЕ ПРОПУСКАЙТЕ ТАЗИ ВЪЗМОЖНОСТ

Поръчайте сега и го получете у дома след 1-2 дни само за

79BGN

вместо 263,97BGN

ВКЛЮЧЕН:
  • Държач за тръби
  • 1 тест за бременност
  • Инструкции за употреба на български език
  • PDF с гинекологични съвети
  • Запечатана опаковка
 

Попълнете формуляра сега, за да поръчате:

Ще се свържем с вас възможно най-скоро, за да потвърдим поръчката. Ще я получите в дома си в рамките на 1-2 работни дни след обаждането.

Намалява сухотата.

Добре известно е, че сухотата в интимната област парализира плодовитостта и засяга до 70 % от двойките, които се опитват да заченат; BioBeastBaby поддържа областта хидратирана, създавайки оптимални условия за мобилност и подвижност на сперматозоидите.

Единственият лубрикант с йони

За да помогнат на двойките да заченат, лекарите от Харвард, специализирани в областта на човешкото репродуктивно здраве, са добавили стимулиращи плодовитостта магнезиеви (Mg2+) и калциеви (Ca2+) йони.

Само най-добрите съставки

BioBeastBaby® съдържа съставки с доказан ефект върху плодовитостта. Всички съставки са внимателно подбрани с цел да осигурят практическа помощ при планиране на бременност и проблеми с безплодието.

Как да използвате

– Отстранете уплътнението от тубата преди първата употреба

– Нанесете лубриканта външно върху интимната област

– Променяйте количеството, за да постигнете желаното смазване

– Затворете тубата след употреба и я съхранявайте между 10°С и 30°С в продължение на 36 месеца.


 

АКТИВИРАНА ОФЕРТА 2024

СРЕДНА ОЦЕНКА ОТ 12874 ПОКУПКИ - 4.8/5
4.5/5

ЕТО КАКВО КАЗВАТ НЯКОИ ОТ НАШИТЕ КЛИЕНТИ:

Иванка 

✅Покупка Потвърдено на 23/02/2024

5/5

Въпреки че получихме информация, че BioBeastBaby вероятно няма да ни помогне в нашия случай, със съпруга ми опитахме и в момента съм бременна в четвъртия месец. Не знаем дали е чудо, но този специален лубрикант ни помогна. Както и да е, ние сме щастливи и се надяваме всичко да върви добре.

Елена

✅Покупка Потвърдено на 13/09/2023

5/5

Чувствах, че работи. Търсехме бебе и в рамките на един месец след приемането му, то дойде!
Мога да кажа със сигурност, че е добър съюзник за подобряване на плодовитостта. Оценка 10!

Надежда

✅Покупка Потвърдено на 25/01/2024

5/5

Вече имахме дете, но аз бях сирак и исках да му дам братче. Но той не беше идвал вече шест години. Тогава пробвах това и то е страхотно. Започнах лечение с biobeastbaby donna в началото на юли и към края на юли разбрах, че съм бременна. Thinkeee, това е близнаци!!!!
Късмет на всички

Нашата 90-дневна гаранция “Действа или е безплатно!” означава, че можете да изпробвате BioBeastBaby® Woman напълно спокойно, знаейки, че ще получите резултатите, за които говорим. Знаем, че ще се убедите в неговата ефективност едва след като го изпробвате. Затова искаме да се чувствате напълно комфортно, като направите своята поръчка днес, знаейки, че няма да рискувате да загубите нито една стотинка.

 

Днешната оферта на 79BGN включва:

АКТИВИРАНА ОФЕРТА 2024

НЕ ПРОПУСКАЙТЕ ТАЗИ ВЪЗМОЖНОСТ

Поръчайте сега и го получете у дома след 1-2 дни само за

79BGN

+ 2 безплатни подаръка
вместо 263,97€ 
Последни налични бройки със 70%

stufa elettrica, riscaldatore, termoconvettore, termoconvettore a muro, riscaldatore risparmio, stufa a risparmio energetico.

Често задавани въпроси

Гаранцията е 2 години. Запазете доказателството за покупка, което ще ви бъде изпратено с пратката, и го съхранявайте на място, където не може да бъде повредено.

Този продукт е достъпен само онлайн на тази страница. Пазете се от възможни измами извън тази страница.

Доставката обикновено отнема 1-2 работни дни.

Разбира се. За да предложим повече сигурност на нашите клиенти, предлагаме наложен платеж, който да заплатите директно на куриера при доставката на пратката.

Разбира се, в пратката ще намерите лист с всички указания и номера, за да поискате помощ и възстановяване на разходите.

BioBeastBaby®

Copyright © 2023 BioBeastBaby®

Правила и условия | Политика за поверителност | Политика за бисквитките

Olanda: Slangenburg 23/8 , 3328 DN Dordrecht, Paesi Bassi +31788722160

This site is not a part of Facebook website or Facebook Inc. Additionally. This site is NOT endorsed by FACEBOOK is a trademark of FACEBOOK, Inc.

Статиите, историите и ревютата, разказани на този сайт, представляват “рекламни материали/реклама”, така че предоставената информация е само с информативна цел, за да се даде представа за потенциала (който винаги е условен) на това, което е илюстрирано на следващата страница (до която може да се стигне чрез кликване върху връзките в различните статии) или във формата iframe (скриптове, включени в нашия сайт, които позволяват да се направи поръчка за продукт или услуга директно на сайта).