OFERTĂ ACTIVĂ PENTRU PLATA LA LIVRARE

AsciugaRella® 2.0 

Singurul uscător vertical portabil care usucă și calcă până la 25 kg de haine rapid, eliminând germenii, bacteriile, virușii și umiditatea. Gata cu uscătoarele din casă pline de haine care nu se usucă niciodată și reduceți facturile de energie cu 72%.

Datorită căldurii aerului cald de 360° care circulă în toate direcțiile, usucă hainele fără să le deterioreze, eliminând umezeala din interior spre exterior, iar prosoapele vor deveni la fel de moi ca atunci când au fost cumpărate.

asciugarice stendino

Nu numai că poate fi folosit pentru a usca hainele, dar poate servi și ca încălzitor în zilele reci de iarnă și este perfect pentru case, apartamente.

Este momentul să reducem consumul de energie electrică, având în vedere facturile mari la utilități? Astăzi puteți face acest lucru prin uscarea hainelor fără a cheltui o avere. De fapt, uscătorul nostru cu tambur usucă orice tip de îmbrăcăminte la o zecime din costul unui uscător convențional (A++).

Asciugarella® adoptă o nouă tehnologie termo-ceramică combinată cu termostatul Smart™ care autoreglează căldura și consumul. SE USUCĂ ÎN JUMĂTATE DIN TIMP

OFERTĂ ACTIVATĂ

Ultimele piese disponibile cu 70%.

Datorită numeroaselor cereri, oferta este aproape epuizată, grăbește-te și completează formularul înainte de a se termina!

NU RATAȚI ACEASTĂ OPORTUNITATE

Comandă acum și primește-l acasă în 1-2 zile pentru numai

519 ron

în loc de 999,97 ron

INCLUSE:
  • Telecomandă
  • Termostat digital
  • Filtru Hepa®.
  • Suporturi din oțel inoxidabil
  • Cablu electric cu priză de 220V
  • Manual de instrucțiuni ilustrativ
 

Completați formularul acum pentru a comanda:

rumeno

Vă vom contacta în cel mai scurt timp posibil pentru a confirma comanda. O veți primi la domiciliu în 1-2 zile lucrătoare de la apel.

 

Uscătorul de rufe cu tambur care consumă cu 72% mai puțină energie

Întregul sistem este autoreglementat de termostatul inteligent Smart™, care ajustează consumul și căldura în funcție de tipul și cantitatea de rufe care urmează să fie uscate, totul în mod automat și foarte eficient, reducând drastic costurile cu energia.

asciugarice stendino

 

Ocupă puțin spațiu

Puteți chiar să depozitați uscătorul vertical în spatele unei uși, deoarece este discret și nu ocupă spațiu. Tubulatura din oțel inoxidabil de înaltă calitate și rășina ABS îl fac rezistent la o greutate de peste 100 kg. Îl puteți transporta dintr-o cameră în alta.

 

Ioni și raze negative

Ionii și razele negative sterilizează hainele și sunt inofensive pentru oameni și animale. Aceștia elimină bacteriile, virușii și germenii din haine, în beneficiul sănătății întregii familii.

asciugarice stendino

 

Specificații tehnice

Proiectat pentru a fi rezistent la apă, fără risc de incendiu, cu tuburi din oțel reticulat și blocare de siguranță a roților.

asciugarice stendino

PLATA LA LIVRARE

VOT MEDIU DIN 12874 DE ACHIZIȚII - 4.8/5
4.5/5

IATĂ CE SPUN UNII DINTRE CLIENȚII NOȘTRI:

asciugarice stendino

Ilona G.

✅Cumpărare Verificat pe 23/10/2023

5/5

Am pus această poză ca o recenzie pentru a vă arăta că nu mai am problema cârpelor în veșnicul întins pe sârmă. Îmi amintesc că am folosit 2 și erau deschise zile întregi. Iarna nu se uscau la timp că trebuia să întind 1 nou. Eu am 3 băieți adolescenți, imaginați-vă voi. De când am acest uscător această imagine este doar o amintire proastă. Hainele se uscau rapid și chiar se călcau și se igienizau. Consumă foarte puțin și credeți-mă pe cuvânt, cumpărați-l fără întârziere. Recomandat

asciugarice stendino

Tetyana B.

✅Cumpărare Verificat pe 13/09/2023

5/5

Ușor de asamblat, cumpărat pentru fiul meu care trebuie să atârne hainele ude în dormitor. Are o putere reglabilă foarte puternică, astfel încât usucă rapid hainele ude, este, de asemenea, ușor de mutat deoarece are roți. Are 3 nivele de înălțime și capacitate care îl fac potrivit pentru diferite tipuri de haine și cantități de rufe. Foarte convenabil este temporizatorul integrat care vă permite să setați timpul de uscare dorit, are și un termostat de siguranță care previne supraîncălzirea.
Structura este realizată din oțel și ar trebui să garanteze robustețe și durabilitate. Nota 10!

asciugarice stendino

Ana G.

✅Cumpărare Verificat pe 25/09/2023

5/5

De când îl folosesc, nu mai am umezeală în casă. Usucă cârpele, dar și pereții de umezeală. Uneori, când merg cu soțul meu în camping, îl luăm cu noi, astfel încât nu mai avem problema spălării rufelor într-o cameră mică. Câteva minute și totul este gata și moale. O achiziție excelentă.

 

Oferta de astăzi la 519ron  include:

asciugarice stendino

OFERTĂ ACTIVATĂ 2024

 

NU RATAȚI ACEASTĂ OPORTUNITATE

Comandă acum și primește-l acasă în 1-2 zile pentru numai

519 ron

+ EXPEDIERE RAPIDĂ
IN LOC DE 999,97 ron
Ultimele piese disponibile cu 70%.
rumeno

stufa elettrica, riscaldatore, termoconvettore, termoconvettore a muro, riscaldatore risparmio, stufa a risparmio energetico.

Întrebări frecvente

Garanția este de 2 ani. Păstrați dovada de cumpărare care vă va fi trimisă împreună cu coletul și păstrați-o într-un loc în care să nu poată fi deteriorată.

Acest produs este disponibil doar online, prin intermediul acestei pagini. Atenție la posibilele escrocherii în afara acestei pagini.

Livrarea durează de obicei 1-2 zile lucrătoare.

Bineînțeles că da. Pentru a oferi mai multă siguranță clienților noștri, oferim plata în numerar la livrare pentru a plăti direct curierului la livrarea coletului.

Bineînțeles, în interiorul coletului veți găsi o foaie cu toate indicațiile și numerele de telefon pentru a solicita asistență și rambursare.

AsciugaRella® 2.0

Copyright © 2023 Thermo®

This site is not a part of Facebook website or Facebook Inc. Additionally. This site is NOT endorsed by FACEBOOK is a trademark of FACEBOOK, Inc.

Articolele, poveștile și recenziile relatate pe acest site reprezintă “advertoriale/publicitate”, astfel încât informațiile furnizate au doar un scop informativ, pentru a oferi o idee despre potențialul (care este întotdeauna condiționat) a ceea ce este ilustrat în pagina următoare (la care se poate ajunge făcând clic pe link-urile din diferitele articole) sau în formularul iframe (scripturi încorporate pe site-ul nostru și care permit plasarea unei comenzi pentru un produs sau serviciu direct pe site).