PROMOȚIA DE VALENTINE’S DAY 2024

LoveBring® 2.0 

Fă-i inima iubitei tale să bată mai repede cu eleganța atemporală a acestui inel din aur alb, creat cu dragoste și îndemânare de către experții noștri bijutieri florentini.

Acest inel va fi un simbol tangibil al legăturii voastre unice și prețioase. De Ziua Îndrăgostiților 2024, dăruiți o bijuterie care vorbește inimii ca semn al iubirii veșnice!

anelli abbraccio

Un design unic și elegant pentru o bijuterie de o mare frumusețe care reprezintă o legătură emoțională care merge dincolo de cuvinte.

anello abbraccio san valentino
Inelul îmbrățișare din aur alb este un cadou potrivit pentru Ziua Îndrăgostiților 2024 și reprezintă o expresie fără cuvinte a afecțiunii și apropierii, ideal pentru cei care doresc să transmită un mesaj de dragoste și susținere într-un mod discret, dar semnificativ.

PROMOȚIA DE VALENTINE’S DAY 2024

Ultimele piese disponibile cu 70%

Datorită numeroaselor cereri, oferta este aproape epuizată, grăbește-te și completează formularul înainte de a se termina!

NU RATAȚI ACEASTĂ OPORTUNITATE

Comandă acum și primește-l acasă în 1-2 zile pentru numai

247 lei

în loc de 619,97 lei 

INCLUSE:
  • Ambalaje cadou
  • Certificat de artizanat florentin
  • Produs nou în aur alb
  • Manual de instrucțiuni ilustrat
 

Vă vom contacta în cel mai scurt timp posibil pentru a confirma comanda. O veți primi la domiciliu în 1-2 zile lucrătoare de la apel.

anelli abbraccio
anelli abbraccio

 

Un efect clar WOW!

Datorită ușurinței și finisajului moale, acest inel garantează un confort maxim pentru purtarea zilnică. Surprindeți-o cu o bijuterie cu adevărat prețioasă!

anelli abbraccio

 

Manoperă superioară

Realizat cu măiestrie de înaltă calitate și atenție la detalii, acest inel din aur alb oferă nu numai frumusețe estetică, ci și o calitate durabilă care îl face o bijuterie valoroasă, demnă de a fi transmisă din generație în generație.

anelli abbraccio

 

Simbolică și semnificativă

Acesta nu este doar un inel, ci un simbol cu o semnificație profundă. Este alegerea ideală pentru cei care apreciază bijuteriile care spun o poveste, transmit emoții și au un mesaj de împărtășit lumii.

anelli abbraccio

PROMOȚIA DE VALENTINE’S DAY 2024

VOT MEDIU DIN 12874 DE ACHIZIȚII - 4.8/5
4.5/5

IATĂ CE SPUN UNII DINTRE CLIENȚII NOȘTRI:

anelli abbraccio

Vladimyr G.

✅Cumpărare Verificat pe 23/10/2023

5/5

I-am dăruit acest inel partenerului meu pentru aniversarea noastră și efectul a fost uimitor. Designul său elegant și simbolic a făcut ca momentul nostru să fie și mai special. I-a plăcut ideea unei îmbrățișări eterne și îl poartă cu mândrie în fiecare zi. Foarte recomandat!

anelli abbraccio

Marius B.

✅Cumpărare Verificat pe 13/09/2023

5/5

Am fost impresionată de calitatea și frumusețea acestui inel de îmbrățișare. L-am dăruit prietenei mele de ziua ei și a rămas fără cuvinte. Acum este piesa ei de bijuterie preferată și îl poartă mereu cu zâmbetul pe buze. Mulțumesc pentru că ați făcut ca momentul nostru să fie atât de memorabil! Nota 10!

anelli abbraccio

Ivan G.

✅Cumpărare Verificat pe 25/09/2023

5/5

Aveam nevoie de un cadou care să exprime toată dragostea pe care o simt pentru prietena mea, iar acest inel a depășit toate așteptările. Designul său delicat și simbolistica îmbrățișării eterne au fost punctul culminant al Zilei noastre de Valentine’s Day. Nu pot decât să îl recomand tuturor celor care caută un cadou semnificativ și de înaltă calitate pentru persoana iubită. super recomandat.

 

Oferta de astăzi la 247 lei include:

anelli abbraccio

PROMOȚIA DE VALENTINE’S DAY 2024

 

NU RATAȚI ACEASTĂ OPORTUNITATE

Comandă acum și primește-l acasă în 1-2 zile pentru numai

247 lei

+ EXPEDIERE RAPIDĂ
IN LOC DE  619,97 lei
Ultimele piese disponibile cu 70%

Vă vom contacta în cel mai scurt timp posibil pentru a confirma comanda. O veți primi la domiciliu în 1-2 zile lucrătoare de la apel.

stufa elettrica, riscaldatore, termoconvettore, termoconvettore a muro, riscaldatore risparmio, stufa a risparmio energetico.

Întrebări frecvente

Garanția este de 2 ani. Păstrați dovada de cumpărare care vă va fi trimisă împreună cu coletul și păstrați-o într-un loc în care să nu poată fi deteriorată.

Acest produs este disponibil doar online, prin intermediul acestei pagini. Atenție la posibilele escrocherii în afara acestei pagini.

Livrarea durează de obicei 1-2 zile lucrătoare.

Bineînțeles că da. Pentru a oferi mai multă siguranță clienților noștri, oferim plata în numerar la livrare pentru a plăti direct curierului la livrarea coletului.

Bineînțeles, în interiorul coletului veți găsi o foaie cu toate indicațiile și numerele de telefon pentru a solicita asistență și rambursare.

LoveBring® 2.0 

Copyright © 2023 Thermo®

This site is not a part of Facebook website or Facebook Inc. Additionally. This site is NOT endorsed by FACEBOOK is a trademark of FACEBOOK, Inc.

Articolele, poveștile și recenziile relatate pe acest site reprezintă “advertoriale/publicitate”, astfel încât informațiile furnizate au doar un scop informativ, pentru a oferi o idee despre potențialul (care este întotdeauna condiționat) a ceea ce este ilustrat în pagina următoare (la care se poate ajunge făcând clic pe link-urile din diferitele articole) sau în formularul iframe (scripturi încorporate pe site-ul nostru și care permit plasarea unei comenzi pentru un produs sau serviciu direct pe site).