ПЛАЩАНЕ ПРИ ДОСТАВКА + БЪРЗА ДОСТАВКА

HeatPro® 2.0 

Иновативната преносима камина с реалистичен дървесен ефект, която мигновено отоплява до 120 кв.м и намалява сметките ви за електроенергия с 93%.

Той е снабден със защита от прегряване, хладни на допир повърхности и предпазен превключвател срещу накланяне. Той намалява сметката ви, като изразходва само 0,8 евроцента на ден (по-малко от 6 евро на месец) при целодневно използване на пълна мощност

Модерен, елегантен дизайн с наистина впечатляващ реалистичен ефект. Изглежда като истинска камина. Можете да я използвате с удобните крачета, като просто я поставите на земята.

Време ли е да намалите потреблението на електроенергия предвид високите сметки за комунални услуги? Днес можете да го направите, като отоплявате дома си с HeatPro® 2.0 – енергоспестяващата (A+++) електрическа отоплителна камина.

 

ПРОМОЦИЯТА СЕ АКТИВИРА ПРЕЗ 2024 Г.

Последни налични бройки със 70%

Поради многобройните заявки офертата е почти изчерпана, побързайте да попълните формуляра, преди да изтече!

НЕ ПРОПУСКАЙТЕ ТАЗИ ВЪЗМОЖНОСТ

Поръчайте сега и го получете у дома след 1-2 дни само за

199 ЛВ.

вместо 663 ЛВ. 

ВКЛЮЧВА:
  • Дистанционно управление
  • Цифров термостат
  • Комплект винтове за възможно закрепване
  • Електрически кабел с гнездо 220V
  • Илюстративен наръчник с инструкции
 

Ще се свържем с вас възможно най-скоро, за да потвърдим поръчката. Ще я получите в дома си в рамките на 1-2 работни дни след обаждането.

 

Отоплявайте стаите си с 93% по-малко консумация на енергия

Цялата система се саморегулира от интелигентния термостат Smart™ с 4 нива на интензивност, който регулира потреблението и топлината в зависимост от отопляваното помещение, като намалява разходите за енергия.

 

Отоплява жилища и стаи до 120m² за минути

Тя не отделя дим или прах в сравнение с класическите камини и може да се използва безопасно и екологично. Развива мигновена топлина, която може да затопли дори много студени помещения само за няколко минути.

 

 

Интелигентно и безшумно дори през нощта

Той осигурява пълна тишина, като същевременно затопля къщата. Тя не смущава съня на децата и не отделя вредни вещества.

stufetta elettrica a caminetto

ПЛАЩАНЕ ПРИ ДОСТАВКА + БЪРЗА ДОСТАВКА

СРЕДНО ГЛАСУВАНЕ ОТ 12874 ПОКУПКИ - 4.8/5
4.5/5

ЕТО КАКВО КАЗВАТ НЯКОИ ОТ НАШИТЕ КЛИЕНТИ:

stufetta elettrica a caminetto

Милена M.

✅Покупката е потвърдена на 23/10/2023

5/5

Трябва да кажа, че една печка във формата на комин е красива. Елегантна във всекидневната, но и много удобна, защото затопля къщата за миг. Изработена от чугун, тя не прегрява, така че можете да поставите върху нея книги или вази. Котките ми се катерят по него. Реалистичен пламък, както е посочено от продавача. Препоръчва се

stufetta elettrica a caminetto

Надя A.

✅Покупката е потвърдена на 23/10/2023

5/5

Не очаквах, че ще отоплява къщата толкова бързо, а сметката за електроенергия ще остане ниска. Наистина много добра покупка. Печката е хубава и здрава и може да се носи из къщата. Аз я вземам със себе си, когато трябва да шия. Оценка 10!

stufetta elettrica a caminetto

Елена H.

✅Покупката е потвърдена на 23/10/2023

5/5

Много ми харесва! Доставен навреме (точно преди празниците) и добре опакован. Лесен за използване и осигурява голяма топлина. Има реалистичен вид, който допринася за атмосферата. Термостатът работи перфектно. Той е тих и не създава дискомфорт. Добавих тръбата, за да я направя по-реалистична. страхотна покупка!

 

Днешната оферта в 199 ЛВ. включва:

ПРОМОЦИЯТА Е АКТИВНА ПРЕЗ 2024 Г.

stufetta elettrica a caminetto

 

НЕ ПРОПУСКАЙТЕ ТАЗИ ВЪЗМОЖНОСТ

Поръчайте сега и го получете у дома след 1-2 дни само за

199 ЛВ.

+ ПЛАЩАНЕ ПРИ ДОСТАВКА
вместо 663 ЛВ.
Последни налични бройки със 70%
BULGARO

stufa elettrica, riscaldatore, termoconvettore, termoconvettore a muro, riscaldatore risparmio, stufa a risparmio energetico.

Често задавани въпроси

Гаранцията е 2 години. Запазете доказателството за покупка, което ще ви бъде изпратено с пратката, и го съхранявайте на място, където не може да бъде повредено.

Този продукт е достъпен само онлайн на тази страница. Пазете се от възможни измами извън тази страница.

Доставката обикновено отнема 1-2 работни дни.

Разбира се. За да предложим повече сигурност на нашите клиенти, предлагаме наложен платеж, който да заплатите директно на куриера при доставката на пратката.

Разбира се, в пратката ще намерите лист с всички указания и номера, за да поискате помощ и възстановяване на разходите.

HeatPro® 2.0

Copyright © 2023 HeatPro®

This site is not a part of Facebook website or Facebook Inc. Additionally. This site is NOT endorsed by FACEBOOK is a trademark of FACEBOOK, Inc.

Статиите, историите и ревютата, разказани на този сайт, представляват “рекламни материали/реклама”, така че предоставената информация е само с информативна цел, за да се даде представа за потенциала (който винаги е условен) на това, което е илюстрирано на следващата страница (до която може да се стигне чрез кликване върху връзките в различните статии) или във формата iframe (скриптове, включени в нашия сайт, които позволяват да се направи поръчка за продукт или услуга директно на сайта).


mail: [email protected]